Dostali jste chuť na uzené maso?

Nic proti ničemu. Sice ještě máme zimu, ale i v zimě se hodí vyudit si maso. Jen si představte tu vůni, která se line mrazivým počasím a jak se začnou sbíhat sliny všem okolním sousedům. Lepší, když se sbíhají sliny, než samotní sousedé …A abyste mohli tuto idylku zažít, je dobré vědět, jaké je vhodné dřevo na uzení masa! Protože ne každé dřevo se k uzení hodí!Uzení je úžasná věc, ale musí se dělat s láskou a také s určitými vědomostmi, abychom si následně na výsledku výtečně pochutnali.

Výběr dřeva na uzení může být oříšek

Výběr dřeva, které je vhodné na uzení, skutečně může být zapeklitý oříšek, a to proto, že musíte vědět, jaké maso budete udit, jak dlouho a při jaké teplotě.Nejčastější a dobrou volbou bývá bukové či dubové dřevo, protože dává masu výtečnou chuť. Podmínkou ovšem je, že dřevo musí být dobře vyschlé.Rozhodli jste se udit drůbeží maso? Pak nic nezkazíte javorovým dřevem, které dá masu jemnou a delikátní chuť. Stejně tak ho můžete použít na sýry i na zeleninu.Mezi skvosty v uzeníovšem patří stará dobrá    š v e s t k a,   na kterou hlavně profesionálové nenechají dopustit!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup